L’Escola Pere Burés ofereix tallers individuals d’instrument a preu reduït

Els casos de covid-19 a la ciutat gairebé es tripliquen en una setmana i el risc de rebrot es dispara
2 de diciembre de 2021
La plaça Salvador Allende acollirà la segona part del 23è Aplec Sardanista
2 de diciembre de 2021

L’Escola Pere Burés ofereix tallers individuals d’instrument a preu reduït

El professorat de l’Escola de Música Pere Burés torna a oferir tallers d’instrument de mitja hora a preu molt reduït a partir del mes de gener. La proposta s’adreça a persones de més de 8 anys, de tots els nivells, que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica del violí, la viola, el violoncel, el trombó, la trompeta, el saxòfon, la flauta travessera o el piano. Les persones interessades ja poden tramitar la sol·licitud.

L’oferta de classes comença el 10 de gener i acabarà el 8 d’abril. Durant aquests tres mesos, les persones interessades rebran formació individual per l’instrument que hagin triat, a través d’una sessió de 30 minuts cada setmana. L’horari es concretarà en cada cas amb el docent assignant.

El taller costarà només 20,05 euros mensuals, menys de la meitat del preu habitual. La promoció s’aplica només per a noves inscripcions amb la voluntat d’animar les persones que tenen la inquietud de tocar un instrument a iniciar-s’hi. 

L’alumnat del centre que vulgui beneficiar-se de la promoció haurà de triar un instrument diferent del que estudia actualment. En cas de no tenir un instrument propi, l’escola ofereix un servei de lloguer que, per un únic pagament de 10 euros, permetrà als estudiants fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els dos mesos que dura la proposta. Un cop passat el 8 d’abril, es tramitarà automàticament la baixa del centre i la inscripció als tallers no garanteix la plaça al centre per al curs 2022-2023.

Les places són limitades. L’any passat, s’hi van apuntar 34 persones, 15 de les quals van optar per fer un taller de piano.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES