Toni García tornarà a ser el candidat de Veïns per Rubí, que renova la seva imatge

vapor nou
Consulta pública per modificar el PGO al voltant de la zona del Vapor Nou
28 de abril de 2022
La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf denuncia la paràlisi de les administracions
28 de abril de 2022

Toni García tornarà a ser el candidat de Veïns per Rubí, que renova la seva imatge

Marta Cabrera

L’actual portaveu de Veïns per Rubí (VR), Toni García, tornarà a ser el candidat de la formació política a les eleccions municipals del 2023. El partit polític ho ha explicat en una roda de premsa en què ha aprofitat també per presentar la seva nova imatge renovada.

García ja va ser el primer candidat de Veïns per Rubí quan es va presentar per primera vegada a unes eleccions el 2015 i va obtenir un regidor. El 2019 va repetir candidatura i novament va aconseguir mantenir-se dins del Ple. Ara, repetirà com a cara visible de VR amb la intenció de continuar treballant per millorar la ciutat. “Ens presentem amb un projecte de transformació de Rubí. El nostre interès és millorar la ciutat i el que volem la majoria de veïns: millorar la seguretat, el manteniment de l’espai públic, la neteja, prioritzar el verd urbà i fer una ciutat més sostenible”, ha explicat l’actual portaveu.

Veïns per Rubí vol incidir en el seu caràcter municipal i presumeix de ser un partit sense interessos partidistes en l’àmbit nacional: “Volem iniciar una transformació de Rubí amb una perspectiva allunyada dels interessos partidistes dels diferents governs municipals que ha tingut la ciutat”.

Toni García ha decidit repetir com a candidat després que els mateixos afiliats li demanessin continuar, perquè estan satisfets amb la feina que està fent. “La candidatura s’ha validat per unanimitat de tots els afiliats, estem molt satisfets de com ho està fent com a portaveu i teníem clar que, si ell volia, havia de continuar”, ha declarat Cristian Ruiz, secretari de Veïns per Rubí.

Imatge renovada

Durant la roda de premsa, el partit va aprofitar per presentar la seva nova imatge, amb un verd més clar i un disseny renovat: “El canvi de disseny i imatge vol representar i simbolitzar la necessitat de canvi a la nostra ciutat. Molta gent ens transmet que està cansada perquè sempre governen els mateixos”.

A partir d’aquest dissabte, la formació veïnal sortirà al carrer per recollir opinions i propostes dels rubinencs: “Volem sortir als barris i les urbanitzacions i que gent com nosaltres ens faci arribar propostes. Volem que el nostre programa electoral sigui el més participatiu de tots els que hem fet”, ha apuntat García. 

La primera parada s’ubicarà dissabte a l’avinguda Castellnou a partir de les 10 h.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES