La tempesta de la matinada inunda l’escola bressol Sol, Solet i enfonsa un sostre a un pis a Can Fatjó

El Museu Vallhonrat i EdRa engeguen un projecte per commemorar el centenari de Pons Cirac
16 de septiembre de 2021
bòjum
El Bòjum participarà de nou a la Cavalcada de la Festa de la Mercè de Barcelona
17 de septiembre de 2021

La tempesta de la matinada inunda l’escola bressol Sol, Solet i enfonsa un sostre a un pis a Can Fatjó

La inundació ha obligat a suspendre les classes. / Tot Rubí

La forta tempesta que s’ha registrat durant la matinada ha provocat incidències greus a la ciutat. Entre aquestes, ha inundat part de les instal·lacions de l’escola bressol Sol, Solet, a l’Escardívol, i ha enfonsat un sostre a un pis de Can Fatjó, el que ha obligat a desallotjar el veïnat durant unes hores.

A l’escola bressol, l’aigua ha entrat a diverses aules i ha cobert alguns passadissos i espais comuns. La situació ha obligat al centre a suspendre les classes. Tècnics municipals s’han desplaçat a l’escola per valorar els danys i el regidor Andrés Medrano ha explicat en un tuit que ja s’està treballant per fer les obres necessàries per acabar amb el problema.

D’altra banda, les fortes pluges també han provocat l’enfonsament d’un sostre en un pis d’un edifici del carrer Diamant. Segons han explicat fonts municipals, la Policia Local ha rebut un avís passades les 3 de la matinada. Agents municipals desplaçats al lloc dels fets han procedit a desallotjar tot el veïnat de l’edifici per seguretat. Els Bombers han comprovat que la causa era un baixant embossat i han fet les actuacions necessàries per desembossar-lo. Un cop finalitzada l’actuació, els veïns han pogut tornar als seus habitatges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *