El festival Los 40 Primavera Pop arriba dissabte amb les entrades exhaurides

lluís llach
Lluís Llach presenta la seva darrera novel·la ‘Escac al destí’, al Racó del Llibre
16 de junio de 2021
veinti (2)
El Veinti empata i té la permanència gairebé assegurada
16 de junio de 2021

El festival Los 40 Primavera Pop arriba dissabte amb les entrades exhaurides

La darrera edició del Primavera Pop es va fer el 2019 a l’Escardívol.

L’amfiteatre del parc del Castell acollirà aquest dissabte una nova edició del festival Los40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio Los40, després que l’any passat no es pogués realitzar per la pandèmia de coronavirus.

Enguany, el macroconcert no és d’accés lliure sinó que, per primer cop, només es podrà accedir amb entrada. Cal destacar que ja fa dies que les entrades estan exhaurides. Aquest canvi en l’espai, de l’Escardívol al Castell, i les condicions d’accés responen única i exclusivament a la necessitat de reduir l’aforament i així poder garantir totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la covid-19. Tots els diners que s’han recaptat amb la venda de les entrades es lliuraran a Creu Roja, una de les entitats clau en la lluita contra la pandèmia.

Més d’una vintena d’artistes

En el festival d’aquest any hi participen més d’una vintena d’artistes entre els quals destaquen Belén Aguilera, Manel Navarro, Joan Garrido, Emlan, Amber Figueroa, Subliminal, Pol Granch, Miki Núñez, Ana Mena, Rocco Hunt, Lérica, Omar Montes, Marlon, Dani Fernández, Bombai, Álvaro de Luna, Juan Magán, Nil Moliner i Lola Índigo.

El concert arrencarà a les 18 h i l’accés al recinte s’obrirà una hora abans per facilitar l’entrada i evitar aglomeracions. Es prendrà la temperatura i es repartirà gel hidroalcohòlic a tots els assistents, que hauran de dur obligatoriament mascareta.