L’Oficina d’Escolarització donarà suport a les famílies amb dificultats per fer la preinscripció en línia

Crida als rubinencs a manifestar-se contra la guerra i en suport al poble ucraïnès
2 de marzo de 2022
La propietat de les antigues piscines Castellnou enderroca tot el recinte
2 de marzo de 2022

L’Oficina d’Escolarització donarà suport a les famílies amb dificultats per fer la preinscripció en línia

Redacció

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha establert les següents dates per a la preinscripció pel curs escolar 2022-2023: pel segon cicle d’educació infantil i primària, del 7 al 21 de març i per l’educació secundària obligatòria, del 9 al 21 de març. Com l’any passat, el tràmit es durà a terme únicament en línia: la sol·licitud s’haurà d’enviar en format telemàtic al departament d’Educació de la Generalitat, acompanyada de la documentació corresponent. Per donar suport a aquelles famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància, durant el període de preinscripció escolar, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) atendrà exclusivament a famílies que es trobin en aquesta situació. Així, entre el 7 i el 21 de març, l’OME acompanyarà les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció en línia en diverses sessions en grup a l’edifici del Rubí Forma. Les persones que ho necessitin poden demanar-ho enviant un correu a [email protected] o trucant al 935 887 000 (ext 6369 o 6368). L’OME també oferirà assessorament sobre la tramitació de la preinscripció escolar des de l’oficina del carrer del Doctor Robert, 20. En el moment de demanar la cita prèvia en línia, les famílies que necessitin més informació han de seleccionar el tràmit “Suport a la preinscripció escolar”.

Mentre duri la preinscripció, la cita prèvia que es gestiona a través de la web municipal només permetrà demanar hora per temes relacionats amb la preinscripció escolar. Per altres qüestions, les famílies es poden dirigir al telèfon 935 887 000 (ext 6369 0 6368) o al correu [email protected]

A més, el web municipal ofereix la informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES