Noves propostes de Rubí Jove centrades en l’esport i el suport emocional

Torna el Concert Nadalenc de Sardanes al Casal Popular per Any Nou
29 de diciembre de 2021
Salut obre la vacunació de la tercera dosi als majors de 40 anys
29 de diciembre de 2021

Noves propostes de Rubí Jove centrades en l’esport i el suport emocional

L’Espai Jove Torre Bassas reprèn les propostes d’oci i assessorament dirigides als joves d’entre 12 i 29 anys dins de la programació d’hivern, que arrencarà al gener. Les noves activitats tenen previst augmentar la presència de l’esport al carrer a través de Rubí Jove als barris i les dinamitzacions esportives de Les Torres i treballar per al benestar emocional a través d’activitats físiques, propostes sobre sexualitat i diferents assessories del punt d’informació juvenil. 

Al voltant de l’esport, la programació d’hivern reedita la lliga de futbol ‘La nit és jove’, del 14 d gener al 23 de març i promou un torneig de ping-pong el 23 de febrer i un torneig de globus el 30 de març. També hi haurà una activitat multi esportiva cada divendres al barri de Les Torres i un curs de dinamització esportiva entre els mesos de març i abril. 

Per cuida la salut emocional de les persones joves, la programació inclou un taller de cinc sessions sobre l’autoestima, dues sessions de consultoria amb la sexòloga Irene Soriano sobre els límits en les relacions i els canvis de la pubertat, a més d’un taller mensual sobre la gestió de les emocions.

Al voltant del Dia Internacional de les Dones, el servei aposta per activitats reivindicatives i de sensibilització feminista, que inclouen un taller d’autodefensa, una exposició i una formació en masculinitats adreçada a entitats i professionals que es dediquen a l’educació.

També s’han programat diversos tallers mensuals: Boxa, Còmic, Reforç d’Anglès, Iniciació al Japonès, Teatre, Urban Dance i K-Pop.

Sessió de sales i espai d’assaig

La Torre Bassas continuarà cedint de forma gratuïta les sales de l’edifici del carrer Sabadell i l’espai d’assaig de l’edifici La Cruïlla, al Pinar, per a persones joves de la ciutat que busquin un esai per assajar, una sala d’estudi o un lloc per desenvolupar projectes. El buc d’assaig està equipat amb equip de veus, bateria, amplificador de guitarra i amplificador de baix. Se cedeix de dilluns a divendres de 10 h a 20 h i es pot reservar a través del correu electrònic [email protected]

Les sales de la Torre Bassas se cedeixen de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i hi poden accedir grups de fins a sis persones. Per reservar cal trucar o enviar un missatge de WhatsApp al 722642622.