Rubí Jove estrena la nova programació de primavera

sto
Crida a la ciutadania a fer un gest simbòlic en memòria de les víctimes del nazisme
29 de abril de 2021
el guti
Presentació del llibre ‘El Guti’ a la Biblioteca
29 de abril de 2021

Rubí Jove estrena la nova programació de primavera

L’Espai Jove Torre Bassas ha posat en marxa les propostes d’oci i assessorament de la programació de primavera dirigides a les persones d’entre 12 i 29 anys.

Durant el mes d’abril, les activitats han girat al voltant de Sant Jordi i el Dia de la Terra, organitzades per l’entitat Fridays for Future, i les propostes del mes de maig tenen a veure amb l’orgull friqui i la salut. Així, el 4 de maig hi ha una tarda temàtica (18 h) de trivial friqui i jocs de taula i dimarts 25 de maig es commemorarà el Dia de l’Orgull Friqui amb una sessió de karaoke. Les activitats relacionades amb la salut tractaran la salut física amb una gimcana esportiva, la salut alimentària amb un taller de cuina saludable en línia a través d’Instagram, la salut sexual amb un taller sexoafectiu i la salut mental amb un taller sobre la gestió de l’ansietat.

Pel mes de juny, el jovent pot sumar-se a una sortida en bicicleta per l’entorn de Rubí (3 de juny) i celebrar el dia de les xarxes socials amb el documental ‘El dilema de les xarxes socials’ (31 de maig). A més, s’inaugurarà el 4 de juny una zona chill-out i un hort que estan creant un grup de joves al pati interior de l’edifici del carrer Sabadell.

El servei de Joventut manté les assessories especialitzades també durant la primavera. Les sessions es poden dur a terme telefònicament, per correu electrònic, en línia o presencialment i tracten temes laborals, formatius, sexuals i de parella i d’acompanyament emocional. La reserva d’hora per a les assessories es pot fer a través de rubijove@rubijove.cat, enviant un missatge de WhatsApp o trucant al mòbil de Rubí Jove (630 766 379).

D’altra banda, continua el projecte d’intervenció socioeducativa Rubi jove als barris. A través d’aquesta eina, dues professionals es desplacen als espais de trobada de les persones joves dels diferents barris de la ciutat, acompanyen les i les joves en els seus itineraris personals i treballen amb la xarxa pròpia de la ciutat i de cada barri en concret.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *