Oberta la inscripció per als tallers educatius d’estiu adreçats a adolescents

entropika
Inaugurada l’Entròpika, nou espai cultural i d’oci juvenil a Rubí
7 de junio de 2021
pressupostos participatius
Comença una nova edició dels Pressupostos Participatius
7 de junio de 2021

Oberta la inscripció per als tallers educatius d’estiu adreçats a adolescents

Els adolescents que cursen secundària poden accedir a aquestes activitats gratuïtes. / Ajuntament

L’Ajuntament de Rubí ha obert el període d’inscripció per tal que els joves que estan cursant educació secundària obligatòria puguin participar en els tallers educatius. Es tracta d’una activitat gratuïtat que ofereix experiències d’aprenentatge d’alta qualitat a partir d’activitats dinàmiques, participatives, variades i properes al context del grup al voltant d’un eix temàtic. Es tracta també d’un reforç del desenvolupament de les competències bàsiques curriculars, amb especial atenció a les competències lingüístiques, matemàtiques, digitals, personals i socials.

“La proposta es va posar en marxa l’estiu passat per donar suport a l’alumnat després d’un curs que només va ser presencial fins al mes de març a causa de la covid-19 i que va aconseguir generar motivació entre els joves gràcies a la personalització, el reforç positiu i el clima de confiança i respecte”, ha explicat el regidor d’Infància i Educació, Víctor García. Els tallers es desenvoluparan del 30 de juny al 30 de juliol a la Biblioteca. L’horari genèric és de 9 h a 13.30 h, repartits per grups en funció del curs realitzat durant aquest any. L’oferta és de 90 places repartides en cinc grups de 18 adolescents. Es podrà escollir grup en funció del cicle educatiu i de l’horari més convenient.

La inscripció es pot formalitzar fins al 14 de juny de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. En aquells casos en què sigui impossible fer-la en línia es podrà demanar cita prèvia trucant al Servei d’Infància i Educació al 93 588 70 00. Un cop finalitzat el període d’inscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, si hi ha places vacants.