Les escoles artístiques municipals ofereixen tallers d’estiu que uneixen art i música

institut duc de montblanc
Prop de 400 joves participen aquest divendres en un muntatge escènic sobre els reptes climàtics
26 de maig de 2021
habitatge
L’Ajuntament reestructurarà les subvencions per facilitar l’accés a l’habitatge
26 de maig de 2021

Les escoles artístiques municipals ofereixen tallers d’estiu que uneixen art i música

L’Escola d’Art i Disseny (edRa) i l’Escola de Música Pere Burés posaran en marxa aquest juliol una nova edició del MusicArt: tallers artístics d’estiu. El MusicArt és una oferta de tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques amb la participació de les dues escoles artístiques municipals de la ciutat. Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia… tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final. 

Els tallers de MusicArt es desenvoluparan en dos torns: del 5 al 9 de juliol i del 12 al 16 de juliol, sempre de 9 h a 13 h. En total, s’ofereixen 56 places per a nens i nenes d’entre 6 h a 12 h anys repartides en dos torns. Per cada torn, s’oferiran 28 places, 14 per infants de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 14 places més per a nens i nenes que hagin fet de 4t a 6è de primària. El taller costarà 50 euros per setmana i infant inscrit.

Les famílies interessades podran formalitzar la inscripció en línia del 31 de maig al 6 de juny, inclosos.

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat si hi ha vacants.

Deixa un comentari