Pregó, música, sardanes i raval de foc en el primer dia de Festa Major

La pólvora torna a cremar amb el raval de foc
25 de junio de 2021
los sirex
Més de 300 persones gaudeixen de Los Sírex i Abba The New Experience al pati del Pau Casals
27 de junio de 2021

Pregó, música, sardanes i raval de foc en el primer dia de Festa Major

El primer dia de la Festa Major de Rubí ha arrencat amb el pregó, que ha anat a càrrec de les directores de les residències de Rubí, en homenatge a tota la tasca feta durant el darrer any i mig. Ha estat un acte molt emotiu que ha servit per donar el tret de sortida a cinc dies de Festa de Sant Pere.

pregó

La Festa Major ha continuat amb l’animat concert de La Sonrisa de Julia i posteriorment Dorian, a l’amfiteatre del Castell. Tot i que l’aforament era baix, els dos concerts han fet vibrar moltíssim el públic assistent, que ha recompensat amb aplaudiments la falta de més assistents.

L’audició de sardanes tampoc podia faltar en el primer dia de la Festa Major. Els jardins de la plaça Figueres han estat l’escenari triat per fer l’audició, que ha anat a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell. Durant tots els dies de Festa Major, les sardanes tindran molt de protagonisme i fins i tot s’ha programat un concert líric a La Sala.

A banda dels concerts de l’amfiteatre del Castell, els jardins de l’Ateneu han acollit el primer concert de blues organitzat per la Societat de Blues de Rubí i que ha anat a càrrec de Blas Picón&Lluís Coloma Quartet. D’altra banda, el pati de l’escola Pau Casals serà durant els cinc dies l’escenari jove de la Festa de Sant Pere. Aquesta nit, l’espectacle de La SoniK ha comptat amb les actuacions musicals de Ketecalles i Pep’s Show Boys.

Per últim, un dels actes més destacats d’aquest divendres ha estat el raval infantil i el raval de foc, que han tingut lloc a l’escola Maria Montessori. Feia molt de temps que les tres colles locals de diables no podien actuar i avui han pogut cremar tota la pólvora amb un correfoc estàtic espectacular.