Més de 300 persones gaudeixen de Los Sírex i Abba The New Experience al pati del Pau Casals

Pregó, música, sardanes i raval de foc en el primer dia de Festa Major
25 de junio de 2021
version imposible
Un dissabte de Festa Major ple de música en directe, dansa i esport
27 de junio de 2021

Més de 300 persones gaudeixen de Los Sírex i Abba The New Experience al pati del Pau Casals

L’escola Pau Casals ha acollit el revival. / L.L.

Més de 300 persones han visitat aquest dissabte a la nit el pati de l’escola Pau Casals per gaudir de la música en directe durant 3 hores, des de les 20 h fins les 23 h. Centenars de rubinencs i rubinenques no s’han volgut perdre l’actuació de Los Sírex, la mítica banda de rock espanyol formada pels músics veterans liderat actualment per Santi Carulla.

El grup, nascut als anys 60 a Barcelona, és conegut per emular l’estil de grans figures del rock d’Estats Units com els Rolling Stones o Elvis Presley. Els vestits de colors llampegants i les lletres descarades continuen sent les senyes d’identitat de la banda barcelonina, que va engrescar el públic assistent.

Los Sírex van cantar alguns dels seus èxits com ‘La Escoba‘, ‘Que se mueran los feos‘ o ‘Yo grito‘, corejats per un públic entregat a les cançons que van marcar una època. Els músics barcelonins van demostrar la seva energia i vitalitat durant més d‘hora i mitja de concert en directe.

Unes 300 persones han pogut gaudir dels dos concerts. / L.L.

Uns minuts abans de les 22 h, el grup tribut ABBA The New Experience va pujar a l’escenari del pati del Pau Casals, lluïnt ‚looks‘ amb roba platejada i pantalons acampanats típics de l’estil disco dels anys 70 i 80.

Aquest projecte musical homenatja la formació sueca interpretant les seves cançons més mítiques com ‘Dancing Queen‘, ‘Mamma Mia‘ o ‘Chiquitita‘ amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb què els ABBA originals van conquerir, i ho segueixen fent, les llistes d’èxits.

El grup –integrat per Clara Dini, Ana K García, Juanma Sanchez, Joaquín Catalán, Jonathan Argüelles, Rafa Martín, Xavi Lario i Marc Ferrando– compta amb més de 6 anys de trajectòria professional amb aquest projecte de tribut a la mítica banda sueca.

Els dos concerts es van emmarcar dins del RRandom Festival, que engloba la programació musical de la Festa Major de Rubí.