Punt de vacunació sense cita prèvia a l’Antiga Estació pels majors de 40 anys

La Riera que volem proposa que es construeixi un gran parc de 200.000 metres quadrats
14 de julio de 2021
toc de queda
El govern vol reinstaurar el toc de queda a partir del cap de setmana
15 de julio de 2021

Punt de vacunació sense cita prèvia a l’Antiga Estació pels majors de 40 anys

Davant l’augment dels ingressos i dels casos greus de persones majors de 40 anys que encara no s’han vacunat, Salut obrirà punts de vacunació sense cita prèvia per aquest col·lectiu. La intenció és ampliar la protecció a aquesta franja i arribar a col·lectius que per qüestions idiomàtiques o de bretxa digital no poden accedir als punts de vacunació estàndard.

A Rubí, se situarà un punt de vacunació mòbil davant de l’Antiga Estació, que injectarà la vacuna Jansen d’una sola dosi entre les 9 h i les 20 h el divendres. Les persones que es vulguin vacunar, hauran de portar la targeta sanitària individual o un document identificatiu.

Pel que fa a les vacunacions amb cita prèvia, ja fa dies que tots els col·lectius majors de 16 anys estan cridats a vacunar-se. En la darrera setmana a Rubí ho han fet 3.902 persones. La majoria, 2.404 persones, s’han vacunat amb Pfizer, seguida de la vacuna d’AstraZeneca, amb 637 dosis, Moderna, amb 614 dosis i la vacuna d’una sola dosi de Jansen, amb 247. Ara mateix, estan vacunat amb la primera dosi un 57% dels rubinencs, mentre que la pauta completa la tenen el 45%.