Reobre el punt de vacunació al CAP Sant Genís per la tercera dosi als majors de 65 anys

Sense planificació ni projecte. Tampoc a educació
1 de diciembre de 2021
Els casos de covid-19 a la ciutat gairebé es tripliquen en una setmana i el risc de rebrot es dispara
2 de diciembre de 2021

Reobre el punt de vacunació al CAP Sant Genís per la tercera dosi als majors de 65 anys

El Departament de Salut ha comunicat aquest dimecres que reobrirà diversos punts de vacunació per tal que les persones majors de 65 anys puguin rebre la tercera dosi de la vacuna, tot i que en els propers dies s’ampliarà la cobertura a partir dels 60 anys. 

De forma paral·lela, ja s’està vacunant als majors de 70 anys, al personal sanitari i sociosanitari i a les persones que viuen en residències, a més de les persones vacunades amb una única dosi de Jansen. 

La tercera dosi de la vacuna es fa indistintament amb Pfizer o Moderna, ja que segons les autoritats sanitàries funcionen totes dues correctament i són del mateix tipus. 

A Rubí, el punt de vacunació que s’habilitarà serà el CAP de Sant Genís, que ja va ser punt de referència durant el període de vacunació massiva durant tot l’any.

Salut fa una crida a les persones majors de 60 anys a vacunar-se i a demanar hora, preferentment a través de http://vacunacovidsalut.cat. Les autoritats recorden que els majors de 50 anys que no estan vacunats tenen tres vegades més de risc d’ingrés per la covid i sis vegades més d’anar a l’UCI que les que sí que han rebut la vacuna.