Rubí acollirà el 19 de juny el festival Primavera Pop, que serà de pagament i a l’amfiteatre del Castell

Curves Rubí Centre, el gimnasio diseñado especialmente para mujeres
10 de mayo de 2021
waterpolo
El Masculí A del CN Rubí guanya la lliga a Primera Nacional
10 de mayo de 2021

Rubí acollirà el 19 de juny el festival Primavera Pop, que serà de pagament i a l’amfiteatre del Castell

El Primavera Pop no podrà ser un espectacle multitudinari obert per tothom a l’Escardívol.

El govern de Rubí ha decidit tornar a celebrar el festival musical Primavera Pop després que l’any passat no es pogués organitzar pel coronavirus. El passat divendres la junta de govern ho va aprovar, però l’Ajuntament encara no ho ha volgut confirmar als mitjans de comunicació. El mateix divendres Ràdio Rubí avançava la notícia després que Veïns per Rubí fes públic el seu malestar per la celebració de l’esdeveniment. La confirmació oficial ha arribat aquest dilluns amb la publicació de la documentació al web de la Generalitat per tal de licitar l’activitat, que recull on i quan es farà la gran festa musical de la Cadena Ser.

Serà el 19 de juny a l’amfiteatre del Castell, pocs dies abans del tret de sortida de la Festa Major de Sant Pere. L’esdeveniment haurà de tenir una durada mínima de 5 hores, preferentment entre les 18 h i les 23 h si les restriccions ho permeten. L’Ajuntament pagarà a la Cadena Ser 42.350 euros pel macroconcert, que tindrà aforament limitat. L’espectacle serà de pagament, a diferència de les edicions anteriors, quan era un esdeveniment multitudinari i gratuït a l’Escardívol. L’aforament final l’haurà de determinar el Procicat.

Cartell per descobrir

La Cadena Ser encara no ha fet publicitat sobre aquest concert i ara mateix només hi ha cartell sobre els artistes que actuaran a l’esdeveniment previst a Madrid pel 18 de juny. En aquest cas, amb les entrades exhaurides, està confirmada la participació d’Aitana, Ana Mena, Bombai, Lola Índigo, Omar Montes, Beret, Rocco Hunt, Marlon, Dani Fernández, Nil Moliner, Dvicio i Álvaro de Luna, entre altres. Tot i que alguns artistes poden ser els mateixos, encara no se sap quins aniran a Rubí. Tampoc es coneix com ni quan es vendran les entrades per l’esdeveniment musical.