Tres concerts gratuïts als jardins de l’Ateneu per cloure les 20es Jornades de Jazz

El Servei de Residus programa nous Ecotallers de reutilització i reciclatge
8 de septiembre de 2021
avinguda l'estatut
En exposició pública l’avantprojecte de l’ordenança de mobilitat
9 de septiembre de 2021

Tres concerts gratuïts als jardins de l’Ateneu per cloure les 20es Jornades de Jazz

Víctor de Diego oferirà un concert el 19 de setembre. / Cedida

Els jardins de l’Ateneu acolliran entre el 17 i el 19 de setembre la segona part de les Jornades de Jazz, que commemoren el vintè aniversari. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Jazz Rubí se celebra habitualment al juny coincidint amb la Festa Major, però enguany s’ha hagut de dividir en dues parts per la pandèmia.

El primer dels concerts serà el 17 de setembre a les 22 h i anirà a càrrec de Benjamín León Quartet. Es tracta d’un dels organistes de jazz més ben considerats a nivell europeu, que té un estil influenciat pel blues, el jazz clàssic i el bepop.

El 18 de setembre, a les 22 h, actuarà Lus Pardellas&Enrique Heredia. Pardellas és un pianista de formació clàssica, compositor i arranjador. El seu estil està fortament influenciat per Bill Evans i Ketih Jarret. El concert serà un retrobament amb el bateria Heredia, amb qui va tocar durant més d’una dècada al club The Philharmonic.

Per acabar, el 19 de setembre a les 12.30 h pujarà a l’escenari el Víctor de Diego Quartet. Una formació liderada per un dels grans músics de l’escena jazz del país. Ha acompanyat nombrosos artistes com Joan Manuel Serrat, Pedro Guerra o Amaia i és un dels grans saxofonistes del país.

Per assistir als concerts, que seran gratuïts, és imprescindible reservar plaça. Les entrades es podran reservar a partir del 13 de setembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *