Triple podi de l’atleta David Jiménez al Campionat de Catalunya universitari

xavier costa escultura
L’Antiga Estació mostra una exposició d’escultures de Xavier Costa
3 de mayo de 2021
visites escolars ajuntament
Els alumnes del Pau Casals visiten l’Ajuntament després d’un any sense visites escolars
3 de mayo de 2021

Triple podi de l’atleta David Jiménez al Campionat de Catalunya universitari

David Jiménez es va penjar la medalla d’or en el salt de llargada.

L’atleta rubinenc David Jiménez ha aconseguit tres medalles en el Campionat de Catalunya universitari, en representació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Jiménez va ser campió en el salt de llargada, subcampió en els 100 m llisos i tercer en els 200 m llisos.

La primera prova en què va participar va ser els 100 m llisos, en la qual va aconseguir la seva millor marca personal amb un registre de 10.90, millorant en 15 centèsimes el resultat del Campionat d’Espanya. Aquest temps li va servir per penjar-se la medalla de plata.

Sense massa temps per recuperar-se, va haver de participar al concurs del salt de llargada, on va aconseguir el millor salt en el darrer intent, 6.43 metres, que li va donar la medalla d’or.

Pel que fa als 200 m llisos, David Jiménez va aconseguir un temps de 22.21, molt a prop de la seva millor marca personal, i que va donar-li la medalla de bronze.

D’altra banda, el també atleta de la Unió Atlètica Rubí (UAR) va participar fora del concurs en les proves de 100 i 200 m lliures. Guerrero va aconseguir unes marques d’11.41 i 23.14, respectivament.

Control intern

Pel que fa a les activitats del club, la UAR va organitzar un control intern perquè tots els atletes puguin competir en aquesta temporada atípica. Va ser una jornada familiar i agradable que va comptar amb la participació dels atletes locals des de la categoria Sub-8 fins als més grans. Alguns dels participants, van aconseguir les seves millors marques personals, però el més important és que van poder gaudir de poder córrer a casa.