Un dissabte de Festa Major ple de música en directe, dansa i esport

los sirex
Més de 300 persones gaudeixen de Los Sírex i Abba The New Experience al pati del Pau Casals
27 de junio de 2021
Roger Margarit
La Festa de Sant Pere continua amb activitats molt variades i bona afluència de públic
28 de junio de 2021

Un dissabte de Festa Major ple de música en directe, dansa i esport

Ambient en la nit de versions a l’amfiteatre del Castell. / L.L..

Aquest dissabte 26 de juny, segon dia de la Festa Major de Rubí, ha estat una jornada molt intensa a nivell d’activitats, que s’han concentrat principalment a la tarda i nit.

El matí de dissabte ha estat protagonitzat per l’esport, començant a les 8 h amb l’Obert Internacional Petanca Ciutat de Rubí a l’estadi de petanca de Cova Solera, seguit del Torneig de Pàdel de Festa Major al Club Sportenis Rubí, la Milla d’Atletisme de Festa Major amb diferents categories i curses a les pistes d’atletisme de Can Rosés i el Torneig Infantil d’Escacs, celebrat a la Biblioteca municipal.

A la tarda, una de les activitats més esperades ha estat l’espectacle musical i de dansa Casal Xou, impulsat per l’Associació de Gent Gran de Rubí. La Sala ha estat l’escenari d’actuacions de balls de saló, sevillanes, cant coral, gòspel, sardanes o ball country, entre d’altres demostracions que han animat el públic d’un Teatre Municipal gairebé ple.

La Sala ha estat l’escenari del CasalXou, el grup de teatre de la gent gran. / L.L.

D’altra banda, l’Espai Artborètum ha acollit diverses activitats des del migdia, començant pel concert del duet Joa Lwest amb el seu pop d’autor, i seguint a la tarda amb una hora d’espectacle de màgia i il·lusionisme a càrrec d’Oscar Sanjuan i Mag Esparragow. Desenes d’infants i famílies han gaudit de diversos trucs de cartes en una activitat on han participat tant adults com nens i nenes del públic.

Al vespre, grans èxits musicals han arribat a diversos espais de Rubí. El pati de l’Escola Pau Casals ha acollit una nit de Revival amb els grups Los Sírex i Abba The New Experience.

A l’amfiteatre del Parc del Castell, la nit musical ha començat amb un concert homenatge a Mecano del grup Hijo de la luna, que ha interpretat els temes la mítica banda del pop espanyol liderada per Ana Torroja i Nacho Cano. Com a colofó final de la nit, el grup Versión Imposible ha actuat novament a la nit de dissabte de Festa Major amb el seu recopilatori de hits de música espanyola, llatina i internacional de les darreres dècades, generant un ambient molt festiu.

A banda de la música, el pati de l’Escola Montessori ha acollit dissabte al vespre el 35è Concurs de Colles Sardanistes de Rubí, un certamen obert a totes les categories que ha comptat amb la col·laboració de l’Escola de Sardanes Flor de Neu.

El concurs de sardanes s’ha celebrat a l’escola Maria Montessori. / Josep Llamas