La Festa de Sant Pere continua amb activitats molt variades i bona afluència de públic

version imposible
Un dissabte de Festa Major ple de música en directe, dansa i esport
27 de juny de 2021
vespa asiàtica (1)
L’Ajuntament elabora un protocol davant la presència de vespes asiàtiques
28 de juny de 2021

La Festa de Sant Pere continua amb activitats molt variades i bona afluència de públic

L’Espai Arborètum ha registrat cues per accedir al recinte. / M.C.

El tercer dia de Festa Major ha aglutinat moltes i diverses activitats per a diversos públics i ha registrat una bona afluència en gran part dels actes. El matí ha començat amb diverses proves esportives de radiocontrol, pàdel, escacs i el clàssic torneig del CEB Sant Jordi. També hi ha hagut un interessant vermut musical a l’espai de l’Artborètum, que durant la tarda ha registrat cues molt llargues, coincidint amb el concert de Roger Margarit, i que s’ha consolidat com un espai molt atractiu.

Al vespre s’han programat la majoria d’activitats escèniques: una mostra de músiques tradicionals gallegues i el concert líric a La Sala, que ha omplert el teatre municipal amb la Cobla La Principal de la Bisbal.

concert líric
La Sala ha acollit el concert líric del Foment de la Sardana. / M.C.

El grup Funambulista ha tancat el festival RRandom, mentre a la mateixa hora als jardins de l’Ateneu l’Obrador Coral oferia un magnífic concert amb les entrades esgotades. Amb l’acompanyament de diversos músics i dos cantants, el públic s’ha retrobat amb cançons populars i altres sorpreses en una actuació molt aplaudida.

obrador coral
Els jardins de l’Ateneu s’han omplert per gaudir del concert de l’Obrador Coral. / M.C.

Per tancar el tercer dia de Sant Pere, al pati de l’Escola Pau Casals ha actuat la rapera JazzWoman, amb el seu repertori de música alternativa davant d’un públic principalment jove. A la mateixa hora, ha tingut lloc l’espectacle de circ Acrometria, de la companyia PsiRC, que ha esgotat les entrades del Celler.  

jazz woman
L’artista Jazz Woman al pati del Pau Casals. / M.C.

Deixa un comentari