Un ‘escape room’ per conscienciar sobre la correcta separació dels residus

La Generalitat distingeix Enric Larreula amb la Creu de Sant Jordi
1 de diciembre de 2021
Sense planificació ni projecte. Tampoc a educació
1 de diciembre de 2021

Un ‘escape room’ per conscienciar sobre la correcta separació dels residus

L’Ajuntament de Rubí ha impulsat un ‘escape room’ virtual per promoure la correcta separació dels residus i donar a conèixer què passa amb les fraccions un cop les llancem a la brossa.

L’activitat s’emmarca en la campanya ‘Recicla! Amb tu cuidem el medi ambient’ i té per objectiu conscienciar la població sobre la importància de separar correctament els residus abans de llençar-los a les escombraries. 

Durant la primera fase de la campanya, que compta amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio, es va difondre material de caràcter informatiu i divulgatiu. Ara, s’ha posat en marxa un ‘escape room’ virtual: Malson entre la brossa.

El joc és accessible a tothom a través del web https://malsonentrelabrossa.cat i pretén explicar per què és tan important reciclar i quins residus s’han de col·locar en cada contenidor. El joc té tres nivells de dificultat i hi poden jugar des d’un fins a tres jugadors en una partida. 

El públic objectiu de la proposta, una iniciativa del Servei Educatiu de Residus, són els adolescents, tot i que gràcies als diferents nivells de dificultat de la proposta és apte també per a infants a partir de 10 anys i per a un públic adult. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES