Un ‘escape room’ per conscienciar sobre la correcta separació dels residus

La Generalitat distingeix Enric Larreula amb la Creu de Sant Jordi
1 de diciembre de 2021
Sense planificació ni projecte. Tampoc a educació
1 de diciembre de 2021

Un ‘escape room’ per conscienciar sobre la correcta separació dels residus

Redacció

L’Ajuntament de Rubí ha impulsat un ‘escape room’ virtual per promoure la correcta separació dels residus i donar a conèixer què passa amb les fraccions un cop les llancem a la brossa.

L’activitat s’emmarca en la campanya ‘Recicla! Amb tu cuidem el medi ambient’ i té per objectiu conscienciar la població sobre la importància de separar correctament els residus abans de llençar-los a les escombraries. 

Durant la primera fase de la campanya, que compta amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio, es va difondre material de caràcter informatiu i divulgatiu. Ara, s’ha posat en marxa un ‘escape room’ virtual: Malson entre la brossa.

El joc és accessible a tothom a través del web https://malsonentrelabrossa.cat i pretén explicar per què és tan important reciclar i quins residus s’han de col·locar en cada contenidor. El joc té tres nivells de dificultat i hi poden jugar des d’un fins a tres jugadors en una partida. 

El públic objectiu de la proposta, una iniciativa del Servei Educatiu de Residus, són els adolescents, tot i que gràcies als diferents nivells de dificultat de la proposta és apte també per a infants a partir de 10 anys i per a un públic adult. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *