Uns 400 joves assisteixen a un espectacle escènic sobre els reptes climàtics

marihuana
Es dispara el tràfic de drogues a la ciutat durant el primer trimestre de l’any
31 de mayo de 2021
ultra clean maraton
L’Ultra Clean Marathon recollirà residus al seu pas per Rubí
31 de mayo de 2021

Uns 400 joves assisteixen a un espectacle escènic sobre els reptes climàtics

Fotografia de grup de tots els assistents a l’espectacle i els grups escènics. / Ajuntament-Localpres

Prop de 400 alumnes de 1r d’ESO dels instituts Duc de Montblanc, La Serreta i l’Estatut van assistir divendres a un espectacle dins del Projecte ImPacte Jove/Verd, que pretén sensibilitzar els joves a tenir cura del medi ambient a través de les arts plàstiques i escèniques.

L’amfiteatre del Castell va ser l’escenari de diversos espectacles relacionats amb els reptes climàtics. Primer es va fer una primera coreografia conjunta, que va comptar amb l’acompanyament en directe de l’Escola de Música Pere Burés. Posteriorment, The Community Dance Center va interpretar Noizu, una coreografia sobre la contaminació acústica i els efectes que té al planeta. Dinamic Crescendo va representar l’espectacle Arrels, inspirat en la desforestació i l’Escola de Ball i Teatre 8 Temps va posar sobre l’escenari una dansa sobre la contaminació als mars, Petrolium. Els murals creats pels joves durant els dies previs van servir per l’escenografia.

A la trobada, hi van assistir l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i diversos regidors de govern, així com un representant de l’oficina de la Comissió Europea a Barcelona.

Aquest gran acte és el segon que es fa dins d’aquest projecte, que consta de cinc activitats. La primera es va fer entre gener i febrer, amb dues sessions virtuals en què els adolescents van poder intercanviar inquietuds i impressions sobre el Pacte Verd Europeu amb polítics locals i disputats del Parlament Europeu.