Xerrada dirigida a famílies amb infants amb diversitat funcional

La Policia Local inicia la renovació de la flota de vehicles
12 de noviembre de 2021
L’Associació del Mercat edita un calendari solidari amb La Marató de TV3
12 de noviembre de 2021

Xerrada dirigida a famílies amb infants amb diversitat funcional

La xerrada està organitzada per l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional i el DAPSI. / Cedida

Dins els actes del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) i el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (DAPSI) han programat la xerrada ‘El meu fill o filla té diversitat funcional’, que tindrà lloc el dimarts 30 de novembre a les 17.30 h a la sala chill-out de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament a través de l’OADF, al correu oadf@ajrubi.cat o al telèfon 637 831 056.

La conferència anirà a càrrec de les psicòlogues Begoña Magriña i Raquel Martínez i de la fisioterapeuta Sara Sancho, totes elles professionals de DAPSI Rubí. L’objectiu de l’activitat és acollir i orientar les famílies que han rebut recentment un diagnòstic d’una discapacitat d’un fill o filla, o bé que estan en procés d’acceptació de la situació. A més, també vol donar lloc a possibles sinergies entre famílies que es troben en les mateixes circumstàncies.

Durant la xerrada, es parlarà sobre el procés que viu la família des del moment en què es detecta que un fill o filla té unes necessitats determinades fins que es dona un diagnòstic de possible discapacitat. Les ponents oferiran als pares i mares diferents eines de suport per afrontar la nova situació, que els permetin exercir el rol de cuidador/a i/o acompanyant del seu fill o filla. Al final de la sessió, s’obrirà un torn de paraules perquè les persones assistents puguin expressar els seus dubtes.

La proposta forma part de la programació d’activitats familiars de l’Ajuntament de Rubí Efecte E.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *