Aketza Sumell i Ivan Garcia es proclamen campions de Catalunya en salts Sub-16

esbart
L’Esbart Dansaire de Rubí homenatja el seu equip amb l’espectacle ‘Quadres d’abans i d’ara’
29 de junio de 2021
consell dels infants localpres
Els infants i joves volen millorar la riera i convertir-la en una zona verda
30 de junio de 2021

Aketza Sumell i Ivan Garcia es proclamen campions de Catalunya en salts Sub-16

Ivan Garcia i Alba Rodríguez.

Diversos atletes de la UAR van participar durant el cap de setmana al Campionat de Catalunya en les diverses categories. A Lleida es van disputar les proves de la categoria Sub-16, amb la participació de vuit atletes locals, dos dels quals van aconseguir proclamar-se campions.

Ivan García va guanyar l’or en el salt de llargada amb un 6,50 m, la seva millor marca, i va guanyar el bronze en els 100 m llisos amb un temps d’11.53. L’altre gran triomfador va ser Aketza Sumell, campió de Catalunya en el salt d’alçada amb una marca d’1,91 m, el seu millor salt. També cal destacar el podi d’Alba Rodríguez, que va quedar tercera en els 100 m llisos amb una millor marca de 12.71. La resta de participants van ser Martí Ardévol, Ferran Soler, Adrián Macias, Estefany Ba i Paula Haba.

Pel que fa a la categoria Sub-14, Martina Capel va pujar al podi en el triple salt femení, amb una millor marca de 10.41 que li va servir per guanyar el bronze. En els 80 m llisos va quedar en vuitena posició. També van participar al campionat Dídac Vila, Emma Dublino, Adrià Blanch i Ramiro Lozano.

En Sub-12, van competir Asier Oviedo, Ana Chia, Noelia Valera i Adrián Rueda, mentre que en Sub-10 van participar Lucía Mangas i Zaid Akdim.

Memorial Julio Álvarez

D’altra banda, el 17 de juny, Hugo Garcia va aconseguir guanyar en la competició de llançament de disc del Memorial Julio Álvarez, a Manresa. L’altra participant d ela UAR va ser David Romero, que va quedar segon en javelina amb un llançament de 39.75.

Per últim, el 19 de juny, quatre atletes, Hugo Garcia, Wail Afallad, Ramón Bordes i Marc López, van participar en una competició a L’Hospitalet del Llobregat. La millor actuació va ser per Marc López, que va aconseguir una marca de 55.10 en els 400 m llisos, classificant-se en quarta posició en la seva sèrie.