El Torneig Internacional d’Escacs Actius Ciutat de Rubí torna diumenge

pons cirac
La Fundació Museu Vallhonrat celebra el centenari de Pons Cirac amb una jornada per divulgar el seu art
12 de mayo de 2022
lectors al tren
Lectors al tren! proposa una tertúlia sobre l’ús del mobil en els joves a partir de tres publicacions sobre el tema
12 de mayo de 2022

El Torneig Internacional d’Escacs Actius Ciutat de Rubí torna diumenge

Redacció

La VIII edició del Torneig Internacional d’Escacs Actius Ciutat de Rubí arriba aquest diumenge 15 de maig després de dos anys d’absència per la pandèmia. Organitzat per l’Agrupació Rubinenca d’Escacs, es tracta d’una prova del circuit català de tornejos internacionals i ja han confirmat la seva participació jugadors d’arreu del món.

Entre aquests, hi participaran jugadors de l’Argentina, Xile, Perú, Ucraïna, Colòmbia i França, així com jugadors de diverses comunitats autònomes com Galícia, País Valencià, Aragó o Madrid, entre altres.

Pel que fa a les competicions actives en les quals està participant la Rubinenca, cal destacar el ple de victòries que va obtenir en el torneig obert del Foment Martinenc. Els cinc representants rubinencs van guanyar les seves partides. Dins del grup B, Jordi Arcas, amb 2,5 punts, i els germans Martínez Ferrer, amb 2 punts després de tres jornades, continuen situats al grup capdavanter. En el grup C (formació), Jan Fernández i Joan Vilarasau també van aconseguir la victòria després de jugar dues partides força serioses davant dos rivals molt superiors a ells.

D’altra banda, Gerardo Palacios va guanyar el tram B de l’Obert de Sabadell, amb un total de 5 punts en 8 partides disputades. 

Finalment, dijous de la setmana passada, va arrencar a Terrassa el torneig social del Barad amb una nodrida participació de jugadors de la Rubinenca. Un total de sis victòries pels jugadors rubinencs i una derrota va ser el resultat de la primera ronda de la competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES