Rubí celebrarà el I Torneig Internacional Blitz de Primavera d’Escacs

veinti
Alejandro García debuta a la banqueta del Veinti amb victòria
12 de maig de 2021
L’AUP inicia la campanya ‘Rubí trinxat’ per denunciar les agressions al territori
12 de maig de 2021

Rubí celebrarà el I Torneig Internacional Blitz de Primavera d’Escacs

Davant la impossibilitat de l’Associació Rubinenca d’Escacs de celebrar el VIII Obert Internacional Ciutat de Rubí d’Escacs actius per la situació sanitària, l’entitat ha decidit organitzar una competició alternativa. Es tracta del I Torneig Internacional Blitz de Primavera, que es disputarà el 16 de maig a l’estadi de petanca de Cova Solera.

El torneig arrencarà a les 10 h i està prevista la participació de jugadors de l’Argentina, el Perú, Xile, Armènia, França, a més de jugadors de l’estat espanyol i de Catalunya. La modalitat de competició serà amb nou rondes.

Es reprèn el Torneig Escolar

D’altra banda, aquest dissabte es va reprendre la competició escolar d’escacs. Els grups A i B van jugar els seus enfrontaments al local de Càritas, a la plaça del Doctor Guardiet. Al grup A, Màxim Anguera ha agafat avantatge davant dels seus rivals. En segon lloc, està classificat Álvaro Capilla. Pel que fa al grup B, que conté més jugadors, Daniel Serrano és el primer classificat per davant de Joan Vilarasau, A. Laplacé, Helio Guerrero, Aniol Mir i Jan Fernández, tots a un punt de Serrano. El grup C, el dels més petits, continua disputant la competició a la seu de l’Escola d’Escacs Rubinenca, al carrer de l a Creu. En aquesta categoria, els jugadors juguen i aprenen alhora.

El proper dissabte hi haurà una nova jornada de competició per a la quarantena de nens que participen al Torneig d’Escacs Escolar de Rubí.

Deixa un comentari