Nova jornada de competició d’escacs pels equips de la Rubinenca

les torres
La Policia Nacional reforçarà la vigilància policial al barri de Les Torres
25 de octubre de 2021
olímpic
Victòria in extremis de l’Olímpic davant la Unificació Bellvitge (3-2)
25 de octubre de 2021

Nova jornada de competició d’escacs pels equips de la Rubinenca

Els equips de l’Associació d’Escacs La Rubinenca han disputat aquest cap de setmana una nova jornada de competició. El primer equip format per Quim, Gerardo, Josep M. i Pedro, va rebre la visita del Sitges A, un dels equips més potents de la categoria. El conjunt rubinenc no va poder amb el rival i va cedir el matx per 1-3. Per la seva banda, el segon equip, integrat per  Bienvenido, Josep, Luis Fernando i Pau, va enfrontar-se a casa amb el Moià – Moianes B, equip al qual es va imposar per 2,5-1,5.

El tercer equip, format per Carlos, Álvaro, Dani i Diego, va desplaçar-se a Barcelona per jugar contra el Comtal C, conjunt davant el qual els rubinencs van perdre.  Finalment, els més petits, els infants de l’equip S12 es van desplaçar fins a Vilafranca del Penedès per disputar el seu partit. El conjunt, format per Daniel Serrano, Joan Vilarasau, Jan Fernández i Martina Lora, va aconseguir un meritori empat 2-2 amb una victòria molt treballada del Daniel, dues taules dels seus companys i una derrota.

Aquest proper diumenge 31 no hi haurà competició en disputar-se el campionat de Catalunya d’edats, on la Rubinenca presenta un equip a la Categoria S12.