Els Mossos desmantellen un punt de venda de droga a Les Torres

mercè Ribera
L’exposició ‘Perplexitat’ de Mercè Ribera ja es pot visitar a la sala Cèsar Martinell del Celler
27 de septiembre de 2021
camp de golf generalitat
La Generalitat anuncia que l’antic camp de golf de Can Sant Joan es convertirà en un parc
27 de septiembre de 2021

Els Mossos desmantellen un punt de venda de droga a Les Torres

La policia va trobar al domicili del sospitós marihuana, cocaïna i diners en efectiu. / Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 23 de setembre un home de 41 anys, nacionalitat cubana i veí de Rubí com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

La investigació va començar quan es va detectar un increment en el tràfic de substàncies en la zona de la plaça de la Constitució, al barri de Les Torres. Els policies havien identificat un gran nombre de consumidors per la zona des del mes de març.

En la investigació, es va comprovar que hi havia molt moviment de joves que s’apropaven a la zona de les escales dels ferrocarrils i que, amb molta rapidesa, algú se’ls apropava i feien un intercanvi de diners per substàncies. Les accions es repetien en diferents dies i en unes hores a la tarda.

Els investigadors van aturar diverses persones tot just després de fer la compra i se’ls va localitzar bossetes amb cabdells de marihuana. També van poder observar que l’home que feia els intercanvis es desplaçava en patinet per poder fugir ràpid en cas de ser descobert.

Amb tots aquests indicis, els agents van realitzar una entrada i registre del domicili del presumpte autor, autoritzada pel jutjat número 6 de Rubí el 23 de setembre. A l’habitatge, es van localitzar 13 dosis de marihuana preparades per a vendre, 274 grams de marihuana en cabdells, quatre embolcalls amb cocaïna, 5.600 euros i 313 dòlars. A més, els investigadors van localitzar estris per empaquetar les substàncies i una bàscula de precisió.

Els agents van detenir l’home que vivia al domicili i que presumptament es dedicava al tràfic de substàncies estupefaents.