La Policia Nacional reforçarà la vigilància policial al barri de Les Torres

Una rubinenca guanya el concurs Llegir té premi del Departament de Cultura
25 de octubre de 2021
Nova jornada de competició d’escacs pels equips de la Rubinenca
25 de octubre de 2021

La Policia Nacional reforçarà la vigilància policial al barri de Les Torres

En els darrers dies, els Mossos han reforçat la vigilància al barri i a partir d’ara comptaran amb el suport d’efectius de la Policia Nacional. / Arxiu

El subdelegat del govern a Barcelona, Carles Prieto, ha posat a disposició de Rubí efectius de la Policia Nacional per tal de reforçar la seguretat al barri de Les Torres. L’oferiment s’ha fet en el marc de la reunió de la Junta Local de Seguretat extraordinària que es va produir per avaluar la situació actual.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, va agrair la col·laboració del cos policial i va afirmar que cal millorar la percepció de seguretat que tenen els ciutadans: “Compartim preocupacions sobre algunes zones, on no només necessitem reforçar la seguretat com ja s’està fent, sinó també la percepció de la ciutadania. Ja s’està actuant des de molts àmbits, com ara la il·luminació, el treball socioeducatiu… i també s’està treballant per instal·lar-hi càmeres de videovigilància”.

La Policia Nacional col·laborarà amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra en qualsevol operació que estigui dins les seves competències. La seva actuació tindrà com a objecte el barri de Les Torres atenent a la demanda ciutadana i del sector comercial. D’altra banda, en les darreres setmanes, els Mossos d’Esquadra han reforçat la seva presència als carrers de Rubí i en especial al barri de Les Torres a través del seu servei de policia de proximitat.

Es va convocar una Junta de Seguretat extraordinària divendres passat. / Ajuntament-Localpres

Coincidint amb la celebració de la Junta de Seguretat, Ana M. Martínez va aprofitar per tornar a demanar més efectius de la policia catalana destinats a Rubí. La directora general d’Administració de Seguretat de la Generalitat, Soni Andolz, present a la trobada, ha traslladat aquesta petició al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, segons ha informat l’Ajuntament.

A la reunió també es van compartir les dades referents a la seguretat a la ciutat, que mostren una tendència molt similar al període immediatament anterior a la pandèmia. La Junta Local de Seguretat va congregar els diversos cossos policials amb competències a Rubí, és a dir la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, a més dels representants dels grups municipals i membres del govern.