Un mestre rubinenc crea un recull de contes per apropar la diversitat sexual als infants

Rubí posa en marxa un grup motor en coeducació per treballar per la igualtat
24 de noviembre de 2021
La Serreta impulsa una aliança d’aprenentatge amb l’escola de disseny EINA
24 de noviembre de 2021

Un mestre rubinenc crea un recull de contes per apropar la diversitat sexual als infants

El professor rubinenc Raül Cabús ha creat al seu blog, Petjades de Mestre, una guia que recull contes infantils que apropen la realitat del col·lectiu LGTBIQ+ als infants i joves. 

La publicació inclou contes de diferents temàtiques, com ara la diversitat familiar, el trencament d’estereotips, la perspectiva de gènere o l’amor lliure, entre altres. 

La nova guia elaborada per Cabús pretén apropar a la infància nous referents, sovint invisibilitzats en les històries adreçades al públic infantil. L’objectiu principal és ajudar als infants que no es troben identificats amb els personatges habituals de les històries, sovint estereotipats, però també obrir els ulls a la societat davant d’un món divers i enriquidor.

L’educació és una eina bàsica per lluitar contra l’homofòbia i la intolerància i per això, introduir aquestes històries dins de les llars i les aules pot ajudar a construir un món més respectuós, tolerant i divers.  

A més, la guia afegeix un directori d’entitats que treballen de forma desinteressada per la infància LGTBIQ+ de manera directa o indirecta. 

La guia es pot descarregar des del blog www.petjadesdemestre.cat o a través de l’Instragram @petjadesdemestre.