El Racó del Llibre se suma a la festa del llibre d’estiu amb presentacions i concerts

coronavirus
El risc de rebrot per covid-19 augmenta a Rubí un 700% en només una setmana
8 de julio de 2021
Raúl Velasco publica poemes i fa microrecitals a través de les xarxes socials
8 de julio de 2021

El Racó del Llibre se suma a la festa del llibre d’estiu amb presentacions i concerts

El Gremi de Llibreters i la Cambra del Llibre de Catalunya han impulsat una festa del llibre d’estiu, com si fos la Diada de Sant Jordi, però al juliol, amb diverses activitats i botigues obertes fins a les 23 h. La festa serà el dijous 15 de juliol i, a Rubí, El Racó del Llibre s’ha apuntat a la celebració, organitzant una vesprada de llibres i música a la Carpa del Racó.

Les activitats arrencaran a les 19.30 h amb la presentació del llibre Des del país del blancs, d’Ousman Umar, i que comptarà amb la participació del periodista i membre de Rubí Acull, Roger Cuartielles. Després d’un dur viatge de cinc anys des de Ghana fins a Barcelona en busca d’un futur millor, en aquest llibre, Umar relata la segona part de la seva història: sobreviure al País dels Blancs.

Ja a les 21.30, tindrà lloc la presentació del llibre La cantant de fado, de Jordi Campoy Boada, l’autor serà presentat per l’escriptora Núria Pradas i s’oferirà una lectura dramatitzada i un petit concert a càrrec de l’autor i compositor, acompanyat de tres músics més que interpretaran algunes de les peces inspirades en el llibre. Un viatge a la Lisboa inoblidable de la mà de la música i la literatura.