L’espectacle familiar de circ ‘Neón’ arriba al teatre municipal La Sala

Suspès l’acte del Dia de la Dona, que s’ha substituït per una lectura del manifest per Internet
8 de marzo de 2021
manifestació feminista
Manifestació als carrers de Rubí per lluitar per la igualtat de les dones
9 de marzo de 2021

L’espectacle familiar de circ ‘Neón’ arriba al teatre municipal La Sala

La companyia Truca Circus porta a la ciutat de Rubí Neón, un espectacle familiar de circ dirigit per Carlos Álvarez-Ossorio amb música original, parcialment interpretada en directe i un gran protagonisme per la il·luminació.

Des de la noció de la superació de la por a la foscor com a punt de partida de l’obra, Neón planteja una situació quotidiana: un avi, al qual els nets han disfressat de conill, s’enfronta al moment en què ha d’enviar els infants al llit en una nit en què fa de cangur. A través del joc, s’obrirà un univers de fantasies i luminescències a través del qual vèncer la foscor, que suposa un obstacle a l’hora d’enviar els nens al llit.

Neón conté efectes de flash, però no llums estroboscòpiques i les tècniques circenses que fa servir són la roda cyr, hula hops, manipulació d’objectes, acrobàcia i clown.

El muntatge, que té una durada de 55 minuts, es posarà en escena al teatre municipal La Sala aquest diumenge a les 12 h. El preu de les entrades és de 6 euros i de 5 euros per als socis de La Xarxa, entitat que organitza l’espectacle.