Maikel Núñez publica ‘Una oscura sombra del pasado’

El Col·lectiu d’Il·lustradors de Rubí City arrenca el curs amb diverses activitats
16 de septiembre de 2021
El Museu Vallhonrat i EdRa engeguen un projecte per commemorar el centenari de Pons Cirac
16 de septiembre de 2021

Maikel Núñez publica ‘Una oscura sombra del pasado’

Maikel Núñez, signant un llibre durant la presentació de la novel·la a A Pobra de Trives, a Galícia / Reme Martínez González

El rubinenc Maikel Núñez ha publicat la seva primera obra, Una oscura sombra del pasado. Es tracta d’un llibre en què un jove urbanita torna a casa dels seus avis, a una localitat remota d’Ourense, i descobreix un estrany succés que va ocórrer en el passat.

Ambientada a la Galícia rural, la història s’endinsa en un misteri que el protagonista intentarà resoldre en una terra de secrets, meigas, llegendes i misteris.

Nuñez s’ha inspirat per escriure la seva òpera prima en els records de la seva infància, quan passava els estius en un petit poble d’Ourense. L’autor va escriure la novel·la a l’hospital, mentre el seu pare, malalt, estava ingressat. Quan va morir, va aprofitar la pandèmia per acabar-lo.

Monitor, vetllador i preparador físic i esportiu, Maikel Núñez és també enginyer tècnic i treballa a l’escola Joan Maragall de Sant Cugat.

El llibre va ser publicat al juny per Autografia i es pot comprar per encàrrec en qualsevol llibreria, a la web de l’editorial o bé en superfícies com La Casa del Llibre, Amazon, El Corte Inglés o FNAC. El preu de venda és de 21 euros.

L’autor té previst presentar la novel·la a Rubí aviat. A finals d’agost ja ho va fer a Galícia, al municipi d’A Pobra de Trives, a Ourense, on l’escriptor té la seva segona residència.