Música en directe i la pirotècnia, plats forts del divendres de Festa Major

Camela a l’Escardívol i el Ball de l’Envelat a Doctor Guardiet posen la marxa el tercer dia de Festa Major
1 de julio de 2022
Milers de persones gaudeixen de la Nit Golfa amb Nancys Rubias i el Revival
3 de julio de 2022

Música en directe i la pirotècnia, plats forts del divendres de Festa Major

Lara López

Les activitats de tarda del divendres de Festa Major van tenir com a plat fort el Holi Dolly Festival a l’Escardívol, on milers de persones, principalment infants, famílies i joves, van participar al llançament de pols de colors i van ballar al ritme d’èxits dance i reggaeton durant dues hores. La festa Holi, originària de l’Índia, ha celebrat el seu esperat retorn amb la seva quarta edició a la ciutat.

Enguany el públic rubinenc ha pogut gaudir novament del festival final de temporada de Rubisound, organitzat per Ràdio Rubí, que vol donar veu a les bandes emergents de la localitat. El Rubisound ha començat a les 19 h amb l’actuació itinerant de divertides versions del quartet 8feet band per l’illa de vianants fins arribar a la rambla del Ferrocarril, on ha continuat la música amb la sessió de Dj Rudith PD, el cantant Jere i el grup d’estil mestís Arumbo.

A les 22 h va donar el tret de sortida el correfoc, espectacle pirotècnic de diables i bèsties amb la participació de la Colla de Diables de Rubí, la Colla de Diables de la Riera, la Colla de Diables Rubeo Diaborum, Skamot Blau i en Bòjum en el seu recorregut del carrer Torrijos fins la plaça de la Nova Estació, que va congregar centenars de rubinencs.

Posteriorment, la plaça del Doctor Guardiet va acollir la final del nou concurs de duets i solistes ‘Rubí té talent’, organitzat per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de l’estudi Essentia Beyond Music. La darrera sessió del certamen va proclamar com a guanyadora la jove rubinenca Ivette Estaire entre més d’una desena d’artistes, amb un premi amb valor de 5.000 euros destinat a la gravació de tres cançons a l’estudi rubinenc, publicació a plataformes digitals, una campanya de promoció en xarxes socials, coaching musical professional i assessorament artístic, i la gravació d’un videoclip.

La nit de divendres va seguir amb música en directe a l’Escardívol de la mà del duet internacional Cali & El Dandee, que van guanyar-se els milers d’assistents amb els seus hits pop urban com ‘Gol’, ‘Yo te esperaré’, ‘No digas nada’. Durant més d’una hora d’actuació, els germans colombians van mostrar-se molt propers amb el públic rubinenc i feliços per tornar a la ciutat després de la seva actuació al Primavera Pop 2017.

Com a colofó, els locutors de Los 40 Catalunya Adrià Ortega, Víctor de la Torre i Dani Moreno van pujar a l’escenari per punxar els millors èxits pop, reggaeton i dance dels últims anys. Los 40 on Tour va engrescar a milers de rubinencs a cantar i ballar fins altes hores de la matinada.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES