Rubí recordarà les víctimes de la covid amb un acte el 24 d’octubre

L’Olímpic deixa escapar una victòria clara en el primer partit de lliga
4 de octubre de 2021
L’Ajuntament instal·la taules d’escacs i de tennis taula en diversos punts
5 de octubre de 2021

Rubí recordarà les víctimes de la covid amb un acte el 24 d’octubre

L’Ajuntament de Rubí ha organitzat un acte d’homenatge a les víctimes de la covid el diumenge 24 d’octubre. L’esdeveniment s’havia de celebrar el juliol, però finalment es va decidir ajornar per la situació sanitària.

L’acte vol recordar les víctimes i donar suport a les famílies, però també agrair a totes aquelles persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que van estar a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment als professionals sanitaris.

L’esdeveniment començarà a les 11 h i tindrà lloc a l’amfiteatre del Castell. Inclourà testimonis i la projecció d’un audiovisual en memòria del centenar de veïns que han mort per covid. També es descobrirà una placa commemorativa i es farà una ofrena floral.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i altres autoritats locals i també hi participarà l’Escola de Música Pere Burés.

L’aforament es limitarà per garantir que els assistents puguin mantenir la distància de seguretat. Totes les persones que hi vulguin assistir s’han d’inscriure a través d’un formulari al qual poden accedir a la web www.rubi.cat/homenatgeCOVID. A través d’aquest mateix espai, les persones que ho desitgin poden enviar textos o missatges, ja siguin de record, condol o agraïment. Els missatges es llegiran durant l’acte.