Gairebé el 70% de la població de Rubí ja està vacunada

avinguda l'estatut
En exposició pública l’avantprojecte de l’ordenança de mobilitat
9 de septiembre de 2021
11 de setembre diada
Rubí celebrarà la Diada de Catalunya amb la tradicional ofrena floral
9 de septiembre de 2021

Gairebé el 70% de la població de Rubí ja està vacunada

En els darrers dies, ha augmentat molt el nombre de vacunacions en la franja d’entre 12 i 15 anys. / Arxiu

La campanya de vacunació continua avançant i a Rubí el 69,7% de la població total ja ha rebut la pauta completa de la vacunació contra la covid-19. És significatiu l’augment en aquesta darrera setmana del percentatge de vacunats entre els 12 i els 15 anys, que ara ja arriba fins al 47,5%. Unes dades molt positives tenint en compte que aquest dilluns es reprèn el curs escolar i més de 10.000 estudiants tornaran a les aules.

Pel que fa a l’evolució dels indicadors de la pandèmia, les notícies són positives. Segons les dades del Departament de Salut, a Rubí ha baixat força el risc de rebrot, que ara està al voltant del 100. També ha disminuït de forma significativa la velocitat de transmissió de la malaltia, que segueix per sota de l’1.

Pel que fa a la situació als hospitals, hi ha 9 persones ingressades per covid-19, dues més que la setmana passada. En relació als ingressos a l’UCI continuen havent-hi dues persones, de les quals una és menor de 50 anys.

Des de l’inici de la pandèmia, a la ciutat s’han contagiat 9.622 persones, segons les dades oficials. Pel que fa a les defuncions, en els darrers dies no s’ha produït cap.